У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів заочної форми навчання

May 26, 2021

Протягом травня 2021 року у ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями було розглянуто 135 бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів заочної форми навчання. Так, у межах освітньої програми «Лісове господарство», було заслухано захисти 92 студентів, у тому числі 43 роботи студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі Лубенського лісотехнічного фахового коледжу, 33 – студентів базового закладу та 16 – студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі Малинського лісотехнічного коледжу. Ступінь бакалавра з садово-паркового господарства було присуджено 25 випускникам. Навчання за освітньою програмою «Деревообробні та меблеві технології» успішно завершили 18 студентів-заочників.
Захисти цьогоріч відбувалися у змішаному режимі, для студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі Лубенського лісотехнічного коледжу (5–7.05.2021) – з використанням дистанційної платформи Cisco Webex, а для інших – очно. За результатами роботи екзаменаційної комісії за спеціальністю «Лісове господарство» майже 30% студентів отримали відмінні оцінки. Понад 50% студентів захистили бакалаврські роботи з оцінкою «добре». Загалом якісна успішність студентів заочної форми навчання у межах цієї освітньої програми склала 87,6 %, у тому числі у межах МНЛ на Лубенського лісотехнічного коледжу – 93,0; базового закладу – 90,9 % та у межах МНЛ на Малинського лісотехнічного коледжу – 68,8 %.


Більшість робіт екзаменаційною комісією зі спеціальності «Садово-паркове господарство» було оцінено на «відмінно», оскільки тематика робіт стосувалася проектування реальних об’єктів, на яких безпосередньо працюють випускники.
Переважна більшість випускників спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» захистила свої кваліфікаційні роботи з оцінками «добре» й «відмінно». Тематика робіт стосувалася, головним чином, аналізу технологій виготовлення меблевих виробів.

Екзаменаційні комісії виокремили також кращі бакалаврські кваліфікаційні робіти, які рекомендовано для впровадження у межах державних лісогосподарських та приватних деревообробних підприємств України.
Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вітає випускників з присудженням освітнього ступеня «Бакалавр», бажає міцного здоров’я, наснаги для майбутніх професійних звершень та запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр».


Голови екзаменаційних комісій
Роман Василишин, Сергій Ковалевський, Олена Пінчевська,
заступник директора ННІ ЛіСПГ
Віктор Свинчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook