ДРУГИЙ КУРС СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»: РОБОТА В АУДИТОРІЯХ

May 26, 2021
 
 З 17 травня 2021 року 2-4 курси нарешті вийшли на навчання в аудиторіях після тривалого періоду дистанційного навчання. Студенти 2-го курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» діляться враженнями про навчання.
 
Двотижневий навчальний модуль націлений на посилення практичної складової навчального процесу.   На практичних заняттях з дисципліни і «Ціна і ціноутворення», студенти розв`язують економетричні задачі та кейси, які мають місце в практиці формування цін, виручки та рентабельності в Україні.
Викладач дисципліни к.е н доцент Панкратова Любов Леонтіївна зосередила свою увагу на розгляді тих завдань, які викликали ускладнення при їх розв`язанні під час дистанційного навчання. Також було запропоновано нові практичні завдання для закріплення засвоєного матеріалу.
 
Студент 6 групи Олексій Гребенюк зауважує: «Навчання в аудиторії набагато цікавіше, адже матеріал сприймається легше завдяки контакту з викладачем. В аудиторії зрозумів ті завдання, які не зміг виконати самостійно під час он-лайн навчання». Інший студент Владислав Узаков підтримує Олексія: «Мені вдалося дещо підвищити навчальний рейтинг завдяки роботі в аудиторії, адже самі стіни ВИШу уже надихають на роботу…особливо, коли на заняття навідується декан».
Усі студенти були раді зустрічі один з одним та «живому» спілкуванню з сокурсниками та викладачами. Гарне враження також справило студентське містечко, яке нині утопає в зелені та квітах. Попереду сесія, тому практичний модуль навчання безперечно стане в нагоді при виконанні контрольних заходів.
              
  
студентка 2-го курсу, 6 групи
Софія Грабіна,
к.е.н. доцент Любов Панкратова
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook