Заслужена нагорода кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води на «Фестивалі студентської науки -2021»

May 25, 2021

20 травня 2021 року у Всесвітній день вишиванки аудиторії університету майоріли не тільки від різнобарв’я візерунків, а й від кількості молодих вчених, адже саме в цей день проходив ІІ етап X Ювілейного Фестивалю студентської науки, у якому взяли участь 26 кращих студентських наукових гуртків Базового закладу, Бережанського, Ніжинського агротехнічних інститутів, Ірпінського, Бережанського, Ніжинського, Рівненського, Боярського фахових коледжів, Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого, Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової.

І вдвічі приємніше, що у фіналі конкурсу була представлений гурток «Добавки, мікроелементи та пробіотики» (керівник – доц. Кравченко О.О.) кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, який став переможцем І етапу конкурсу на агробіологічному факультеті І хоча, у зв’язку з пандемією, учасники доповідали про досягнення студентської науки у форматі відеоконференції, це не завадило старості гуртка «Добавки мікроелементи та пробіотики» – студентці другого курсу агробіологічного факультету Чижик Анастасії змістовно розповісти про діяльність гуртка, його здобутки та перспективи розвитку.

Члени комісії гідно оцінили виступ Анастасії, в результаті якого вона виборола почесне ІІ місце. Тож вітаємо Настю, наукового керівника гуртка – доц. Кравченко О.О. із заслуженою нагородою і сподіваємось, що ця перемога стане лише черговою сходинкою в науковому доробку фаворитів Студентської науки.

Надія Прокопчук,

Ольга Кравченко

доценти кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook