Науковий травень - 2021: студентський науковий гурток "Клуб юних теоретиків" посів ІІІ місце на Х Фестивалі студентської науки – 2021

24 May 2021, 10:13

 

Цьогоріч Національний університет біоресурсів і природокористування України провів Х ювілейний «Фестиваль студентської науки», під час якого, як зазвичай,  у два етапи оцінювалася діяльність студентських наукових гуртків та підбивалися підсумки їх наукової діяльності.

 

На кафедрі теорії та історії держави і права функціонують два студентські наукові гуртки «Клуб юних теоретиків» (наукова керівниця – Віра Качур) та «Історія учень про державу і право» (наукова керівниця – Людмила Протосавіцька).

 

 

 

Приємно відзначити, що студентський науковий гурток «Клуб юних теоретиків» вкотре став переможцем І етапу, а 21 травня 2021 року представив результати роботи у режимі онлайн-конференції під час ІІ етапу ювілейного Х «Фестивалю студентської науки – 2021», приуроченого до 123-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дня науки.

 

 

 

Під час роботи підсумкового засідання виступило 26 наукових гуртків –переможців І етапу як базових структурних підрозділів Університету, так і його відокремлених підрозділів.

У заході результати роботи гуртка «Клуб юних теоретиків» представив студент групи Прав-2004 Дмитро Грігалашвілі. Присутньою була також і наукова керівниця Віра Качур. За результатами урочистого засідання ІХ «Фестивалю студентської науки -2021» гурток зайняв ІІІ місце.

 

 

Вітаю нашу маленьку наукову спільноту з перемогою та зичу подальших наукових пошуків та звершень!

 

Віра Качур,

наукова керівниця «Клубу юних теоретиків»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook