22.04.2021 відбулося квітневе засідання Вченої ради факультету інформаційних технологій

22 April 2021, 16:48

За планом роботи Вченої ради факультету інформаційних технологій 22.04.2021 відбулося квітневе засідання.

За традицією, на початку засідання декан факультету інформаційних технологій д.пед.н., професор Глазунова О.Г. підвела підсумки роботи факультету за минулий місяць.

Відмітила успішність проведення:

  • 7th International conference «Digital Education at Environmental Universities», проведеної на платформі Cisco Webex на базі факультету;
  • Дня відкритих дверей, в якому факультет на 3-му місці за чисельністю слухачів.

Звернула увагу на підготовку до акредитації справи: Галузь знань – 12 «Інформаційні технології», Спеціальність – 122 «Комп’ютерні науки», Рівень вищої освіти – третій (освітньо-науковий). Гарант – професор кафедри комп’ютерних наук Хиленко В.В. Закликала викладачів сприяти формуванню необхідних матеріалів до акредитації. Також Олена Григорівна відмітила поліпшення матеріально-технічної бази факультету – завершення ремонту аудиторії 231 та початку її меблювання.

Голова вченої ради окреслила коло майбутніх справ, в яких факультет повинен прийняти активну участь, а саме: День відкритих дверей для вступників до магістратури та День університету, продовження співпраці з роботодавцями в плані пошуку нових форм, можливостей в умовах пандемії.

Питання аналізу результатів роботи над освітніми програмами факультету висвітлила заступник декана Клименко Н.А.

Наступне питання порядку денного: Наукова доповідь «Модернізація статистичного виробництва та послуг Державної служби статистики України», доповідає доцент кафедри інформаційних систем і технологій Садко М.Г.

Михайло Григорович змістовно, на високому науковому рівні висвітлив перспективи, проблеми розвитку статистики для науковців. Доповідь викликала жваве обговорення. Було прийнято рішення звернутись до представників департаменту статистики з проханням надавати статистичну інформацію науковцям факультету.

Про результати роботи наукових гуртків, участі студентів у наукових конкурсах доповіли завідувачі кафедр комп’ютерних наук - доцент Голуб Б.Л., економічної кібернетики – професор Жерліцин Д.М., заступник декана – доцент Клименко Н.А.

Було прийнято рішення розгорнути співпрацю з організаторами, членами оргкомітетів, журі конкурсів з метою плідної підготовки до конкурсів наукових робіт.

В різному розглянуто питання:

  • підтвердження результатів підвищення кваліфікації Spring school “Transfer of Technologies and Innovations: European and Ukrainian Experience” in the context of Jean Monnet 611679-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE "European Experience in Technology Transfer for Ukrainian Universities"/ EXTECH (Весняна школа «Трансфер технологій та інновацій: європейський та український досвід» у контексті Jean Monnet 611679-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейський досвід передачі технологій для університетів України» / EXTECH), що проводилося Національним університетом «Львівська політехніка» 3-11 березня 2021 року (обсягом 30 годин), викладачами кафедри економічної кібернетики;
  • рекомендації до друку наукових та методичних видань.

 

 Осипова Т.Ю., секретар вченої ради ФІТ

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook