Технології живлення озимих і зернових культур: 15 квітня на агробіологічному факультеті відбулася онлайн-зустріч з представниками компанії «Timac Agro Україна»

April 17, 2021

Незважаючи на всесвітню пандемію та вимушену дистанційну форму роботи і навчання, деканат агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України вже вкотре організовує для своїх студентів додаткові заходи у формі онлайн-конференцій та відкритих лекцій, що дають змогу усім охочим ознайомитися з досвідом провідних організацій та компаній аграрного сектору.

 

Цього разу деканом нашого факультету професором Оксаною Тонхою виступити перед численною аудиторією бакалаврів, магістрів та аспірантів були запрошені представники «Timac Agro Ukraine», філіалу групи Руль’є (Roullier Group) — міжнародної промислової компанії, що спеціалізується на продуктах для покращення структури ґрунту, живлення рослин і тварин.

 

Регіональний директор по Західній Україні Назар Двуліт розповів слухачам про свою компанію, зокрема про її структуру, команду та сферу діяльності. Спеціалісти Timac займаються впровадженням та реалізацією водорозчинних, мікрогранульованих та біостимуляторів, а також проводить дослідження їх впливу на фізіологію польових культур.

 

На завершення своєї доповіді пан Назар розповів про особливості роботи в даній компанії, про можливості для працевлаштування випускників агробіологічного факультету — молодих фахівців аграрної галузі і зазначив необхідні для цього вимоги, окресливши портрет успішного працівника «Timac Agro Ukraine».

Естафету доповідача отримала кандидат сільськогосподарських наук, продукт-менеджер Центрально-Західного регіону Оксана Костюк, приступивши до чи не найбільш насиченої та найцікавішої частини онлайн-зустрічі — опису особливостей технологій живлення, та їх комплексного використання залежно від кожного конкретного випадку. Були розглянуті біокомплекси та рідкі добрива компанії, зазначений їхній склад та специфіка дії.

 

 

Окремо пані Оксана доповіла про потреби озимих культур, кукурудзи та соняшника у поживних речовинах та волозі залежно від фази розвитку, місцезростання, культури-попередника тощо, а також про візуальні ознаки дефіциту основних елементів живлення. Паралельно упродовж всієї зустрічі лунали численні запитання та дискусії зацікавлених слухачів.

Після закінчення лекції виступили працівник з кадрів і представник із західного регіону щодо вимог кандидатів на посади.

 

На завершення лишається подякувати організаторам та доповідачам за надання студентству нашого факультету прекрасної можливості розширити світогляд та отримати додаткові надзвичайно цікаві знання з однієї з провідних галузей України — агрономії.

Оксана Тонха Декан агробіологічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook