СТАРОСТАТ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ ЗАСІБ КОМУНІКАЦІЇ ЗІ СТУДЕНТСТВОМ

April 12, 2021

Традиційно на початку місяця в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбувся плановий онлайн-старостат. Як і зазвичай, зустріч розпочав директор інституту проф. Петро Лакида, який акцентував увагу студентів на обов’язковому відвідуванні онлайн лекційних та практичних занять, а також наголосив на максимальній підготовці до літньої екзаменаційній сесії!

Заступник директора Олександр Соваков повідомив студентам про завершення формування проміжного стипендіального рейтингу за березень 2021 року! Так, старости академічних груп в кінці місяця подають звітність та сформований проміжний рейтинг, а студенти ще можуть уточнити впродовж наступного тижня, після чого вже вносяться остаточні правки. Така система досить добре себе зарекомендувала і в майбутньому унеможливлює помилки, які можуть виникати в підсумковому рейтингу за семестр. Також вкотре було наголошено на обов’язковому використанні засобів індивідуального захисту в гуртожитках та щоденному підтриманні належного санітарного стану кімнат.

Заступник директора Віктор Свинчук повідомив студентів про результати опитування щодо освітніх програм інституту за трьома спеціальностями (187 Деревообробні та меблеві технології, 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство). Приємно, що більшість студентів задоволені обраними освітніми програмами та високо оцінюють якість освітнього процесу, зокрема в дистанційному форматі. Старост відповідних груп також було повідомлено про початок процедури вибору місць майбутньої виробничої практики і закріплення за випусковими кафедрами для дипломного проектування. Випускним курсам також було наголошено на завершенні підготовки бакалаврських кваліфікаційних робіт та наближенні реєстрації на єдиний вступний іспит з іноземної мови для вступу в магістратуру.

До розмови долучилося також чимало старост, які уточнювали інформацію з різних питань, зокрема, щодо поселення в гуртожиток на наступний рік, практичного навчання, стажування за кордоном тощо. На всі питання дирекцією було надано фахові відповіді та роз’яснення.

Наостанок студентству побажали успіхів та наснаги під час опанування нових знань і, звісно, міцного здоров’я!

Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Олександр Соваков

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook