Запрошуємо на форум «Aquaculture Business Ukraine-2021» в рамках інтерактивної платформи «Aquaculture for life» за участі науковців кафедри глобальної економіки

March 13, 2021
НУБіП України

   Форум «Aquaculture Business Ukraine-2021» - це захід, який покликаний стимулювати економічний і технологічний розвиток української аквакультури на засадах екологічності та сталості.
    Захід відбувається в рамках інтерактивної платформи «Aquaculture for life» і має за мету інтегрування у сферу української аквакультури кращих вітчизняних та світових практик з ведення відповідальної аквакультури, гармонізації виробничого сектору до сучасних вимог. У рамках реалізації проекту інтерактивної платформи «Aquaculture for life», висвітлюються питання еколого-правової просвіти учнівської молоді, що ввійшов у міжнародний етап «Екологічна аквакультура», як соціальний проект – освітня програма для підлітків покоління «Z».
   Проект реалізується у партнерстві з Бюджетною установою «Методично-технологічний центр з аквакультури Державного агентства рибного господарства України» за підтримки Програми сприяння громадській активності та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Програма (USAID) з аграрного і сільського розвитку із залученням науковців кафедри глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   На форумі буде виставка. Виставка відбудеться 07/04, 08/04, 09/04 з 10:00 до 13:00 в режимі онлайн. На онлайн-виставці будуть представлені виробники продукції аквакультури, рибоводного обладнання, кормів, переробка, торгівля (логістика, франшиз, імпортери-експортери рибної продукції, рітейл), банківський сектор, рибогосподарська наука, рекреація.
     Програма заходів та реєстрація на форум за посиланням: https://mailchi.mp/chemonics.com/aquaculture-business-ukraine-2021

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook