ПОСТЕРНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ РЕЗУЛЬТАТІВ МАГІСТЕРСЬКИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА ЮРИДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ: ЗА КРОК ДО НОВОГО СТАРТУ!

December 1, 2020
        30 листопада 2020 року на юридичному факультеті відбулась демонстрація портерних  презентацій наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Аграрне, земельне та екологічне право» спеціальності 081 «Право».

Цьогоріч захист портерних презентацій відбувся уже в звичному для нас режимі онлайн. Ані формат дистанційного захисту, ані карантинні умови жодним чином не вплинули на продуктивність і якість роботи магістрів.

Кондратенко Євген презентував дослідження на тему: « Правове забезпечення спільної аграрної політики ЄС»

Тематикою доповіді Франчук Вікторії стали екологічні суди в Україні, студентка пропонує можливі перспективи їх створення в своєму магістерському дослідженні.

Не менш змістовною та цікавою виявилась доповідь Тригуб Олени на тему: «Зміст і значення доказового права в провадженнях щодо кримінальних правопорушень в аграрному секторі економіки»

Клименко Максим представив результати магістерського дослідження на тему: «Договір страхування у сільському господарстві»

 

В цілому, варто зазначити, що кожен з магістрантів підійшов дуже відповідально та обґрунтовано до вибору тематики магістерського дослідження відповідно до обраної спеціалізації. Завдання поставленні науковими керівниками виконані в повній мірі і несуть не лише теоретичну, а і практичну значимість для подальшого розвитку юридичної науки та практики у напрямку аграрного, земельного та екологічного права.   

Тамара Новак,

доцент кафедри аграрного,

земельного та екологічного права

ім. акад. В.З. Янчука

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook