Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності запрошує на навчання

July 10, 2020
Шановні випускники.

   Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності запрошує на навчання за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на денну та заочну форму навчання. На кафедрі здійснюється підготовка фахівців ОС «Бакалавр» та «Магістр». В процесі навчання студенти отримують теоретичні та практичні навички у сфері розробки бізнес-проектів, організації та моделювання власного бізнесу, ведення підприємницької діяльності зокрема в торгівлі та біржовій діяльності з використанням як традиційних, так і новітніх методів торгівлі (інтернет-трейдинг, електронна комерція, онлайн та офлайн рітейл) на платформах фондових, валютних і товарних бірж. Ця спеціальність дозволяє стати універсальним фахівцем, який зможе знайти достойну роботу з високою заробітною платою в більшості сфер економіки.
   Перевагами навчання на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» є: адаптовані навчальні плани до потреб роботодавців, наявність двох навчально-наукових лабораторій оснащених сучасними технічними засобами, проходження навчальної практики на підприємствах та біржах України.
   Отже, спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» є затребуваною та дуже цікавою, а її випускники – це фахівці, що відповідають сучасним потребам ринку.
 

 

 

 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook