ДЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ: РИНОК VS СУПЕРМАРКЕТ – СНІДАНОК 1+1 декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко (ВІДЕО)


За визначенням - безпечний харчовий продукт це харчовий продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним до споживання.

Відрізнити «на око» безпечні продукти від небезпечних практично неможливо, це підтверджується лабораторними дослідженнями.

Не менш важливим фактором є готовність українського споживача купувати товар, не дивлячись ні на терміни реалізації ні на документи, які підтверджують безпечність продуктів харчування. Про це та інше у ранковій інформаційно-розважальній програмі СНІДАНОК 1+1 декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор Лариса Баль-Прилипко (ВІДЕО).

id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t"
path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f">

















href="https://youtu.be/qWkx0dzi14s" o:button="t">
o:title="Заставка на YouTUBE" >