Досвід проведення підсумкового контролю в дистанційному режимі

April 29, 2020
   Літня екзаменаційна сесія 2019-2020 навчального року проходить у незвичному режимі – дистанційному. Протягом семестру студенти активно працювали з навчальними матеріалами, виконували практичні роботи та самостійно опрацьовували ряд питань з дисциплін, викладання яких забезпечує кафедра ентомології ім. проф. М.П. Дядечка.
   Безперечною перевагою дистанційного навчання є досвід отриманий під час організації проведення занять, можливість запровадження новітніх методів викладання та проведення підсумкового контролю. Саме таким досвідом стало проведення заліку викладачем Р. В. Яковлєвим з дисципліни «Захист полезахисних лісосмуг від шкідників» для студентів 4 курсу спеціальності «Захист і карантин рослин» на базі платформи LIVEWORKSHEETS:www.liveworksheets.com/hk161707vl. Даний сервіс забезпечує швидкий обмін інформацією та за допомогою вбудованих функцій мінімізує прояви не доброчесності під час тестування.
 
 
   Під час проходження студентами підсумкового тестування всі вимоги діючих положень, що стосуються проведення заліків та іспитів в НУБіП України. Студенти в свою чергу надали позитивні відгуки щодо такої форми організації заліку і зважаючи на те, що попереду ще складання іспитів – бажаємо позитивних оцінок у підтвердження набутих знань.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook