Діана Корніяка: мрію стати успішним аналітиком, тому обираю освітню програму «Економічна кібернетика»

April 10, 2020

Діана Корніяка з м. Бориспіль: мрію стати успішним аналітиком, тому обираю освітню програму «Економічна кібернетика»

  • Розкажіть про себе.

Мене звати Діана Корніяка, навчаюся в Бориспільській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 1 ім. Ю. Головатого. Люблю та добре знаю математику, інформатику, маю хист саме до точних наук. Окрім навчання, граю на піаніно, люблю малювати та подорожувати.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

Планую здобути вищу освіту, щоб у майбутньому реалізувати себе як успішний фахівець за обраним мною фахом. А вибір вже необхідно буде робити зовсім скоро.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

Я цікавилася професіями, які будуть актуальними у майбутньому також і зрозуміла, що вміння аналізувати, приймати виважені рішення, обґрунтовані необхідними розрахунками, орієнтуватися в нових інформаційних технологіях буде завжди затребуваним. Планую обрати факультет інформаційних технологій, а саме спеціальність «Економічна кібернетика» або «Цифрова економіка».

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

Читала, що НУБіП України займає високі позиції в рейтингу серед університетів України, радилася з батьками щодо вибору майбутнього фаху та закладу вищої освіти, до речі у нас в сім’ї є випускники саме з цього університету, які завжди з вдячністю згадують своїх викладачів та загальну атмосферу. Думаю, що навчання на факультеті інформаційних технологій буде першою сходинкою для здобуття омріяного фаху та звичайно ж успішного працевлаштування в майбутньому.

Дякуємо Діано за відверті відповіді та бажаємо успішного вступу за обраною освітньою програмою!

Людмила Галаєва,
доцент кафедри економічної кібернетики
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook