І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

February 24, 2020

На передодні початку весни, 19 та 20 лютого 2020 р., серед студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Майбутня наукова еліта України, а саме студенти напряму підготовки біотехнологія зібралися у 4-у навчальному корпусі, щоб показати свої знання. Відкриття олімпіади почалося з вітального слова завідувача кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, д.с.-г.н., член-кореспондента НААН України Миколи Патики. Провідні фахівці факультету – члени журі д.с.-г.н., доцент Юлія Коломієць, д.с.-г.н., доцент Віра Бородай – ознайомивши всіх учасників із регламентом цього хвилюючого заходу, побажали всім успіхів.

Передбачалось, що Університетський етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології буде проводиться серед 2, 4 курсів та магістрів напряму підготовки – Біотехнології і біоінженерія.

Фахівці кафедри екобіотехнології та біорізноманіття підготували студентам предметні та нестандартні завдання.  Найцікавішими з точки зору студентів були завдання, які включали сучасні проблемні та тестові питання з біотехнологічних дисциплін, загальної мікробіології та вірусології, біохімії, генетики, загальної біотехнології, процесів та апаратів біотехнологічних виробництв.

Понад 60 учасників-студентів змагалися за право бути першим.  Протягом години вони намагалися вирішити складні питання. Але тільки найнаполегливіший знавець біотехнології має змогу отримати перше місце.

Вручення учасникам грамот пройшло в урочистій атмосфері, за результатами конкурсної комісії дипломи за перемогу у І турі Всеукраїнської олімпіади з біотехнології отримали наступні студенти:

Дзуг Марина – диплом І ступеня,

Скуба Анастасія – диплом ІІ ступеня, 

Романенко Андрій – диплом ІІІ ступеня.

Викладачі та студенти факультету щиро вітають переможців, бажають не зупинятись, розвивати свої знання і навички й досягати нових звершень.

Член журі, д.с.-г.н. Юлія Коломієць

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook