ФІНАНСИСТ – ПРОФЕСІЯ ЛЮДЕЙ ДОСТАТКУ!

December 21, 2019

 

Гроші, фінансові потоки, консалтингові компанії, валютний ринок, котирування валют, капітал, форварди, ф’ючерси, облігації… Такі актуальні сьогодні слова, але ж іноді зовсім незрозумілі. Проте вони є звичними для людей, які на «ти» з усім, що пов’язано з грошима – ФІНАНСИСТІВ.

 

- Розкажіть про себе.

Мене звати Шевченко Назар. Зараз навчаюся у Бобровицькому  коледжі економіки та менеджменту ім. О. Майнової за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».  Обраний фах подобається, тому планую продовжити навчання.

Після закінчення коледжу планую вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування  України на економічний факультет за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» .

 

 

-Чому ви обрали НУБіП?

Мене зацікавив університет своєю масштабністю, вражає також його вікова історія, що бере початок з 1898 року, року його заснування. Це як маленьке містечко, що є раєм для студента. Цей університет займає високе місце в рейтингу серед всіх університетів України.

Вступивши до університету такого рівня, можна не хвилюватися, що після закінчення ти будеш не потрібен на ринку праці.

 

- Звідки ви дізналися про наш університет?

Про НУБіП я дізнався від старшого викладача кафедри фінансів Євенко Тетяни Іванівни, яка детально описала професію фінансиста, окреслила можливості працевлаштування фахівців та отримання подвійного диплому.

 

- Чому обрали саме спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»?

Професія фінансиста або ж фінансового аналітика мені дуже подобається, адже входить в топ 10 найпрестижніших професій на ринку праці та добре оплачується.

 

- Чого ви очікуєте від навчання в нашому університеті?

Очікую отримати гарні знання. Вища освіта відкриває багато перспектив в майбутньому. Хочу бути висококваліфікованим спеціалістом в своїй галузі.

 

Розмову провела Тетяна Євенко,

 старший викладач кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook