День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій

November 9, 2019
9 листопада 2019 року суботні зустрічі з майбутніми абітурієнтами проводила кафедра економічної кібернетики. На факультет завітали учні випускних класів школи №36 імені С.П.Корольова, спеціалізованої школи №149, ліцею «Голосіївський» №241, школи №39 міста Києва.
Наші гості відвідати лекцію завідувача кафедри інформаційних і дистанційних технологій Олени Кузьмінської, яка розповіла про основні напрямки та перспективи підготовки на факультеті фахівців у сфері інформаційних технологій.
Майбутні абітурієнти поспілкувалися із магістрами другого року навчання освітньої програми «Інженерія програмного забезпечення» щодо умов навчання та перспектив працевлаштування після закінчення університету.
Перед ними виступив магістр першого року навчання освітньої програми «Економічна кібернетика» Ворона Богдан, який розповів про свої враження від навчання, перспективи працевлаштування та про  власний бізнес, який він недавно започаткував.
Доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Максим Мокрієв розповів про систему електронного навчання на факультеті, мережеві, серверні та хмарні технології, підкреслив що традиційні конспекти лекцій залишились у минулому, а всі матеріали доступні на навчальному порталі в електронному вигляді в будь-який час.
Завідувач кафедри економічної кібернетики Андрій Скрипник розповів про умови вступу на факультет, спеціальності, за якими здійснюється підготовка, матеріальну базу, викладацький склад факультету та зацікавив учнів презентацією про ігровий погляд на життя та деревом рішень майбутнього абітурієнта.
За частуванням поділились враженнями від почутого та побаченого на факультеті. Відмітили наявність сучасного обладнання, креативних місць відпочинку студентів, затишні аудиторії і не пошкодували про час витрачений на відвідування НУБіП України.
Висловлюємо подяку колективам шкіл, зокрема заступнику директора з виховної роботи Агєєвій Олені Борисівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи Щульц Олені Леонідівні за сприяння в проведенні профорієнтаційної роботи для учнів 10-11 класів шкіл, які, сподіваємося, отримали корисну інформацію для вибору місця майбутнього навчання.
До нових, суботніх зустрічей на факультеті!
Завідувач кафедри економічної кібернетики
професор Андрій Скрипник

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook