ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ для випускників загальноосвітніх навчальних закладів

1 November 2019, 9:00
НУБіП України

1 листопада 2019 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулась масштабна профорієнтаційна подія – День відкритих дверей.

День відкритих дверей – це захід, коли всі зацікавлені абітурієнти та їх батьки мають можливість поближче познайомитися з закладом вищої освіти. У цьому році до нас завітали не лише кияни та мешканці Київщини, а й абітурієнти майже з усіх куточків України.

  

Під час офіційно програми з майбутніми студентами та їх батьками поспілкувався ректор НУБіП УкраїниСтаніслав Миколайович Ніколаєнко. Він розповів про розвиток аграрної галузі в Україні та перспективнісь отримання освіти за спеціальностями і спеціалізаціями, що пропонує університет своїм абітурієнтам.

Далі, після концертної програми, всім присутнім на Дні відкритих дверей запропонували відвідати факультети та інститути, які їм більше припали до душі. Не може не радувати кількість абітурієнтів, які виявили бажання в майбутньому навчатися на факультеті аграрного менеджменту. Десятки майбутніх студентів з їх батьками та викладачами були присутні на вступній лекції про факультет, де вже більше детально декан – Анатолій Дмитрович Остапчук розповів про переваги отримання диплому саме на факультеті аграрного менеджменту.

 

На завершення старшокласники мали змогу поспілкуватися з викладачами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту та студентами, які охоче поділились своїм досвідом навчання в стінах НУБіП України, зокрема на нашій кафедрі.

 

Тож, шановні абітурієнти, якщо ви бажаєте отримати якісну економічну освіту за європейськими стандартами і, в подальшому, високооплачувану роботу та перспективу професійного кар’єрного зростання у сфері проектного менеджменту, приєднуйтесь до лав студентів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту!

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook