«Подорож у світ професій»

October 10, 2019
м. Старокостянтиныв, Хмельницька обл

«Подорож у світ професій»

 

З метою створення умов для професійного самовизначення, формування психологічної готовності школярів до свідомого вибору професій, інформування учнівської молоді про актуальні професії та шляхи їх набуття Старокостянтинівська міськрайонна філія Хмельницького обласного центру зайнятості щорічно організовує проведення інтерактивного профорієнтаційного заходу «Подорож у світ професій» (ярмарок професій) спільно з управлінням освіти, за участю професійних і вищих навчальних закладів.

Цього року Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина, заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Оксана Сикало та доцент кафедри цивільного та господарського права Юлія Канарик.

 

Ми мали можливість безпосередньо провести бесіди і поспілкуватися з учнями 9-11-их класів дев’яти шкіл м. Старокостянтинова, батьками, вчителями та усіма зацікавленими в цьому заході. Загалом до заходу долучилися близько 450 випускників шкіл. У ході ярмарку відбулася розмова з директором міського центру зайнятості м. Старкостянтинів міської райдержадміністрації Лесею Фесун.

Учні мали змогу поспілкуватись з представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, ознайомились зі спеціальностями, представленими у вузі, спеціальностями, що користуються попитом на ринку праці, дізнались про вимоги роботодавців до майбутніх працівників, отримали інформацію про навчальний заклад, умови вступу до них та умови навчання.

 
Оксана Сикало

заступник декана факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook