Профорієнтаційна осінь – 2019 кафедри обліку та оподаткування

September 25, 2019

Запорукою успішного розвитку закладу вищої освіти є профорієнтаційна робота, інформаційну і методичну основу якої складають глибокі знання змісту і умов професійної діяльності в ньому.
Вже стало традицією колективу кафедри обліку та оподаткування проведення зустрічей з майбутніми випускниками коледжів Вінниччини.
Мотивація професійного вибору, відношення студента до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення.

  З цією метою 20 вересня 2019 року за сприянням дирекції Вінницького технічного коледжу та завідуючої фінансово – економічним відділенням Олени Попової така зустріч відбулася із студентами випускників економічних спеціальностей. Професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко, представивши презентаційний матеріал, познайомила студентів зі спеціальностями, які можна отримати навчаючись в НУБіП України, його потужною матеріально - технічною базою, культурно-масовими та спортивними заходами, про практичне навчання студентів і можливості стажування за кордоном та взагалі цікавим студентським життям в університеті, якому сприяє ректорат університету та деканат економічного факультету.

   Студенти отримали інформацію про розвиток та перспективи економічного факультету, який є одним з найбільших в університеті, а також про пріоритетність спеціальності «Облік і оподаткування», яка надає всі можливості бути висококласним і конкурентоспроможним спеціалістом на ринку праці, що сприятиме в майбутньому досягтненню професійної кар'єри в підприємствах різних форм власності, аудиторських компаніях та інших контролюючих структурах.

   Студенти зацікавились можливістю продовжити навчання у НУБіП України, отримали презентаційні матеріали про наш університет та запрошення на навчання.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері та надією на майбутню співпрацю.

Любов Гуцаленко, професор кафедри
обліку та оподаткування
економічного факультету

 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook