Осінній цикл відкритих лекційних занять розпочато!

September 10, 2019

На юридичному факультеті стартував осінній цикл проведення відкритих лекційних занять. 10 вересня 2019 року цей процес розпочала кафедра теорії та історії держави і права, доцент якої Ірина Єрмоленко прочитала лекцію «Історія держави і права Афін» для студентів 2 потоку 1 курсу юридичного факультету денної форми навчання (навчальна дисципліна «Історія держави і права зарубіжних країн» для ОС «Бакалавр»).

 

Студенти-першокурсники поринули в античні часи, де пройшли державно-правовий розвиток Афінської держави від її утворення, через розквіт до занепаду. Перед ними на слайдах мультимедійної презентації з використанням відеоматеріалів пронеслися реформи Тезея, Солона, Клісфена, Перікла, відкрилися особливості правового статусу різних категорій населення, розкрилися принципи організації та діяльності державницьких інституцій, а також анархічність права.

 

На відкрите заняття завітали як колеги по кафедрі (Віра Качур, Світлана Хом’яченко, Людмила Протосавіцька, Олена Попова), так і по професійному «цеху» (Олена Гафурова, Олексій Піддубний, Юлія Канарик), а також заступник декана Олена Улютіна.

 

 

І вже 18 вересня 2019 року ми матимемо можливість прослухати лекцію доцента кафедри цивільного та господарського права Юлії Канарик з навчальної дисципліни «Патентне право», яку вона прочитає для магістрів права 1 року навчання (2 пара, ауд.222, к.6).

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook