Студенти університету взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Облік в банках»

April 5, 2019

 

3 квітня 2019 року пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Облік у банках». Партнерами заходу виступили: аудиторські компанії Великої четвірки Price waterhouse Coopers (PwC) і KPMG, а також Асоціація сертифікованих присяжних бухгалтерів (АССА). До складу журі олімпіади ввійшли провідні науково-педагогічні працівники України у галузі обліку на чолі з членом Наглядової Ради Національного банку України Вірою Ричаківською.

  

     Участь в олімпіаді, яка проводилась вперше з дисципліни «Облік в банках» здійснювалась в умовах потужної конкуренції. Перед учасниками були поставлені ситуаційні завдання з обліку й аналізу в банках, формування звітності банківських установ. Як стверджують наші студентки-учасниці Світлана ЖелезняковаКатерина Лозоцька і Альона Сидоркіна − це доволі непросте змагання по володінню методиками, що лежать в основі відображення специфічної діяльності банків в їх обліковій системі, вмінню інтерпретувати, аналізувати та використовувати інформацію, наведену у банківській фінансовій звітності для прийняття економічних рішень. Разом з тим, це ще один спосіб розширення професійних компетенцій, розвитку особистісних якостей, творчих здібностей та конкурсне випробування на динамічність і неодноманітність професійної адаптації у майбутній діяльності.

     Альону Сидоркіну відзначено грамотою за номінацією «Логічно-структурований підхід», Світлана Железнякова та Катерина Лозоцька отримали сертифікати учасників олімпіади.


Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook