День відкритих дверей для школярів на кафедрі фінансів

March 29, 2019
28 березня кафедра фінансів гостинно зустріла майбутніх абітурієнтів, випускників шкіл  міста Києва, а саме із Середньої загальноосвітньої школи №62, Спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269, Школи І-ІІІ ступенів №186. А також завітали абітурієнти із столичних ліцеїв: Київського ліцею «ЕКО» №198, Ліцею «Голосіївський» №24.
 
   
Абітурієнти мали змогу поспілкуватись з викладачами кафедри, ознайомитись з навчальною лабораторією, в рамках роботи «Школи юного фінансиста» було презентовано тему: «Особисте фінансове планування». Молодь є носієм прогресивної свідомості проте вона зазвичай не замислюється про необхідність заощаджень, тому в ході спілкування було обґрунтовано важливість фінансового планування. Майбутні абітурієнти показали свою зацікавленість у фінансових процесах та цікавилися питаннями контролю своїх видатків.
 
   
 Досить цікавою та пізнавальною була зустріч з деканом економічного факультету Дібровою Анатолієм Дмитровичем, який розповів про переваги та перспективи навчання на економічному факультету. В свою чергу, представники студентства ознайомили майбутніх абітурієнтами з цікавим та насиченим студентським дозвіллям в стінах університету.
 
   
Майбутні абітурієнти отримали багато яскравих вражень, інформації та фото на пам'ять про даний захід. Ми сподіваємося, що це допоможе їм у виборі майбутньої професії та чекаємо всіх бажаючих на навчання у нашому ВУЗі.
Зоя Тітенко,

старший викладач кафедри фінансів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook