Нові форми профорієнтаційної роботи: Учнівська наукова школа на Черкащині

November 12, 2018

Початок нового навчального року – це завжди початок нового етапу у профорієнтаційній роботі. Адже вчасно розпочата робота є запорукою відмінного набору майбутніх першокурсників. Керівництвом Національного університету біоресурсів і природокористування України запроваджено зустрічі зі школярами проводяться у формі Учнівської наукової школи.

          09 листопада 2018 року науково-педагогічні працівники різних факультетів на чолі з проректором з навчальної та виховної роботи Сергієм Квашою провели другу Учнівську наукову школу на базі Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 та Верхняцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей».

 

       Зустріч передбачала ознайомче пленарне засідання та роботу по секціях. Всього їх було 5 – «Технічні науки», «Біологія», «Економіки-фінанси», «Тваринництво» та «Юриспруденція».

 

      Крім того, начальник відділу якості освіти, маркетингу на профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук поспілкувався з учнівською молоддю, поширив роздаткові матеріали про університет та запросив їх традиційні Дні відкритих дверей.

          Секцію «Юриспруденція» представляв професор кафедри теорії та історії держави і права Олександр Бригінець з доповіддю «Як важливо бути юристом». Доповідь було побудовано у формі діалогу, який засвідчив підвищену зацікавленість старшокласників правничим фахом.

  

Олександр Бригінець,

професор кафедри теорії та історії держави і права

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook