Захист магістерських робіт спеціальності «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» спеціалізації «Інформаційні управляючі системи та технології»

June 27, 2018
 
20 червня 2018 року на факультеті інформаційних технологій відбувся успішний захист магістерських робіт спеціальності «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» денної форми навчання. До складу екзаменаційної комісії увійшли: голова Гуржій Андрій Миколайович, д.т.н, професор кафедри інформаційних і дистанційних технологій та члени комісії: Хиленко Володимир Васильович, д.т.н, професор кафедри комп’ютерних наук, Голуб Белла Львівна, к.т.н., завідувач кафедри комп’ютерних наук та Ткаченко Олексій Миколайович, к.т.н., заступник декана з наукової та інноваційної роботи.
На захисті були представлені роботи студентів-дослідників спеціалізації «Інформаційні управляючі системи та технології». В своїх доповідях студенти продемонстрували високий рівень знань та практичної підготовки, висвітлюючи актуальні питання в різноманітних сферах із застосуванням інформаційних технологій та результати проведених досліджень, які були апробовані на конференціях та опубліковані в наукових виданнях.
Багато актуальних питань було висвітлено в ході обговорень, а неординарна тематика робіт породжувала цікаві дискусії. Вражали роботи та виступи студентів, які відзначила комісія:
 - Плиска Любов "Система обліку та аналізу параметрів роботи промислового пташника"       
 - Глазунов Андрій "Система обробки та захисту інформаційних ресурсів та потоків навчального закладу"    
 - Голуб Олексій "Система аналізу даних для підвищення ефективності управлінням ВНЗ"     
 - Томаченко Марина "Система підтримки прийняття рішень з питань управління ботанічним садом"  
 - Лошній Віталій "Система оптимізації використання послуг зв’язку з інтелектуальним модулем"
 

Вітаємо магістрів з успішним захистом та бажаємо, щоб знання, здобуті в магістратурі Університету надали їм конкурентних переваг на ринку праці. 

Ящук Дар'я


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook