Органічне виробництво та продовольча безпека
В Житомирському національному
агроекологічному університеті
25 травня 2018 року відбулась VI Міжнародна
науково-практична конференція "ОРГАНІЧНЕ
ВИРОБНИЦТВО І ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА".
Метою конференції було ознайомлення з
результатами наукових досліджень,
практичним досвідом та обмін думками щодо
вирішення актуальних проблем розвитку
органічного виробництва.
З доповіддю у пленарному засіданні виступила Кучерук Марія, докторант кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька.
Марія розповіла про наукові здобутки та напрацювання у сфері органічного птахівництва. Наголосила, що органічне виробництво - це не тільки землекористування й рослинництво, важливою ланкою,що має попит та розвивається є тваринництво.
Як відзначив доповідач, к.е.н., Шукалович Василь, робота Марії є вдалим прикладом співпраці, коли науковий супровід практично надав друге дихання фермерському господарству, з виробництва курячих яєць та м'яса птиці.
Конференція проводилась за сприяння проекту
«Німецько-українська співпраця в галузі
органічного землеробства».