Майбутні керівники представили свої магістерські дослідження

12 December 2017, 20:40

12 грудня відбувся захист магістерських робіт студентів спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Управління навчальним закладом» у присутності голови комісії, професора кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктора економічних наук Мостенської Т.Л., завідувача кафедри методики навчання та управління навчальними закладами, доктора педагогічних наук, професора  Ковальчука В.І. та завідувача кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті, доктора педагогічних наук  Вікторової Л.В.

У представлених на захист роботах досліджувалися актуальні проблеми інноваційної діяльності науково-педагогічних працівників, підвищення ефективності організації освітнього процесу із застосуванням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, питання управління якістю освіти у професійно-технічних навчальних закладах, розробка та обгрунтування доцільності впровадження стратегічного плану управління якістю освіти у професійно-технічному навчальному закладі.

Взагалі, питанням управління персоналом у різних типах навчальних закладів було приділено досить багато уваги, як наприклад формуванню соціально-психологічної моделі поведінки керівника навчального закладу у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою або підвищення ефективності управління маркетинговою діяльністю у сфері професійно-технічної освіти на прикладі КППК ім. А. Макаренка.

Ярослав Рудик,
заступник декана факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook