Розпочалася виробнича (переддипломна) практика магістрів групи УНЗ-16001

9 October 2017, 21:48

09.10. 2017 р. у магістрів спеціальності "Менеджмент (Управління навчальним закладом)" розпочалася виробнича (переддипломна) практика у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

Практика традиційно починається зі знайомства з навчальним закладом та профорієнтаційної роботи для учнів коледжу. Магістри Трикіша Вікторія, Альмужний Руслан, Тур Наталія, Романчук Роман розповіли про переваги здобуття освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування, який є одним із провідних вищих навчальних закладів України. Вони надали учням детальну інформацію щодо умов вступу до університету, перелік спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету, ознайомили з особливостями студентського життя.

Також майбутні керівники наголосили на тому, що після закінчення навчання випускник отримує диплом державного зразка про повну вищу освіту. Кожному майбутньому абітурієнту НУБіП України магістри подарували на пам'ять буклет гуманітарно-педагогічного факультету.

Валентина Яковлева,
доцент

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook