Чергові здобутки студентів – фінансистів

April 20, 2017
 

Нещодавно члени гуртка «Інвестор» студенти ОС «Мігістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа  та страхування» 1 року навчання Кадура Анна i Мірошніченко Юлія  приймали участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», яка проходила в Луцькому національному технічному університеті 6 – 7 квітня 2017 р. На олімпіаді були представлені 50 вузів України, близько 90 учасників. Структура конкурсних завдань містила 20 тестів та 7 задач. За результатами олімпіади студенти отримали грамоти у номінаціях: «За глибокий аналітичний підхід до розв’язання практичного завдання».

 

     

Також 13-14 квітня студентка 4-го курсу напряму підготовки «Фінанси i кредит» Кубарська Світлана прийняла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування» на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури під керівництвом  доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О. На олімпіаді були представленні 29 провідних  вузів України з 55 учасниками.

 

Завдання олімпіади передбачали вирішення питань творчого характеру, практичних завдань щодо оцінки цінних паперів та аналізу інвестиційних проектів, a також тестових завдань в системі Moodle. За результатами олімпіади Кубарська Світлана зайняла  5-те місце.

 

     

По закінченню олімпіади студентам i викладачам була організована екскурсія по визначних місцях Одеси: Одеський національний академічний театр в стилі  віденського бароко, Воронцовський палац та  Дюківський парк.

 

 

Вітаємо учасників олімпіади, бажаємо подальших перемог та наукових здобутків!

 

Завідувач кафедри фінансів

 

д.е.н., професор Давиденко Н.М.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook