За результатами проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Облік і аудит»

February 27, 2017

Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Облік і аудит» було проведено з 21 лютого 2017 р. В олімпіаді приймали участь 142 студента 4 курсу напряму підготовки «Облік і аудит» та 1 курсу ОКР «Магістр» економічного факультету зі спеціальності «Облік і оподаткування».
Учасникам були запропоновані конкурсні завдання з фінансового обліку, управлінського обліку, аудиту, звітності підприємств та економічного аналізу.
Вичерпна відповідь на кожне з поставлених питань (згідно Положення про проведення Всеукраїнської олімпіади, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 13.12.2012р. № 1410) зі спеціальності “Облік і аудит” оцінювалася так:

  • фінансовий облік (задача) - 15 балів;
  • звітність підприємств (задача) – 15 балів;
  • управлінський облік (задача) – 15 балів;
  • аудит (задача) – 15 балів;
  • економічний аналіз (задача) – 15 балів
  • тести з фінансового та управлінського обліку, аудиту, звітності підприємств, АРМ бухгалтера, економічного аналізу, оподаткування – 25 балів.

Максимальна кількість балів – 100.

Склад журі: голова - д.е.н. професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу В.К. Савчук, Члени журі: завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Є.В.Калюга, заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент А.М. Шиш, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування С.В. Тивончук, Н.П. Кузик, Т.М. Слєсар, К.В.Шевчук, старший викладач кафедри обліку та оподаткування О.Г. Криворот.

  

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, визначено переможців:

1 місце –Тищенко С.Л.; 1 курс ОС «Магістр» (85 балів)
2 місце – Ковтуняк О.О. 4 курс ОС «Бакалавр» (72 бали), Птуха Д.Д. 4 курс ОС «Бакалавр» (71бал);
3 місце - Чубовська О.С. 1 курс ОС «Магістр» (64 бали), Дудніченко А.О. 1 курс ОС «Магістр» (63 бали), Кузнецов Є. В. 4 курс ОС «Бакалавр» (61 бал).

Вітаємо і сподіваємось, на подальші високі нагороди!

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook