Кафедра комп’ютерних наук

Інженерія програмного забезпечення

        Здобувачі спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» мають можливість за чотири роки (для скороченого терміну навчання — за два роки) отримати освітній ступінь бакалавра. Навчання відбувається як за кошти державного бюджету, так i за кошти фізичних або юридичних oci6. Освіту можна здобувати на денній формі навчання. Випускники спеціальності можуть працювати не лише як менеджери процесів створення програмного забезпечення, керівники проектів, фронт менеджерами, системними аналітиками, але і якості програмістів, тестувальників, розробників мобільних додатків, ВЕБ-додатків тощо.

Навчальний процес 

        Заняття для студентів проводяться в сучасних аудиторіях, які оснащені мультимедійною та комп'ютерною технікою. Переважна кількість дисциплін викладається в 15-му корпусі НУБіП України викладачами факультету інформаційних технологій, а саме: «Програмування» (мова С), «Об'єктно-орієнтоване програмування» (мови С++ та С#), «Теорія обчислень», «Організація баз даних», «Програмування мобільних пристроїв» (мова Java), «Технології ВЕБ-програмування» (мова РНР), «Інтелектуальні системи», «Операційні системи», «Дискретні структури», «Безпека та захист програм», «Організація комп’ютерних мереж» та інші.

        У студентів є можливість навчатися у Microsoft lmagine Academy, Cisco Academy, SAS, які функціонують на базі факультету, а також використовувати у навчальному процесі Google Academy.

 

   

 

Міжнародне співробітництво

        На факультеті реалізуються програми мобільності студентів Erasmus+ та Mevlana. Студенти залучаються до участі в міжнародних освітніх програмах, конференціях, WORKSHOPах відповідно до договору про співпрацю із Вроцлавським природничим університетом. Кафедра всіляко сприяє розвитку співпраці із Словацьким технологічним університетом та можливості отримання подвійного диплому.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook