Якісна профорієнтаційна робота - запорука успіху

February 6, 2017

     В рамках проведення профорієнтаційної роботи юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент кафедри теорії та історії держави і права, к.ю.н., доцент Іван Шемелинець зустрівся із учнями 11-х класів Загальноосвітньої середньої школи №288 м. Києва.

     Під час зустрічі потенційним абітурієнтам було надано інформацію щодо діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування, наголошено на перевагах навчання перед іншими вишами та ознайомлено із особливостями вступної кампанії в цьому році. Учні отримали вичерпні відповіді стосовно перспектив та переваг, які надає наш вищий навчальний заклад, специфіки навчання на юридичному факультеті, а також стосовно можливостей їх особистісного та професійного зросту.

     Доцент Шемелинець І.І. детально ознайомив учнів із досягненнями юридичного факультету та університету в цілому, зокрема стосовно міжнародної співпраці, співпраці із потенційними роботодавцями та іншими вищими навчальними закладами. Майбутніх абітурієнтів також цікавили питання про функціонування юридичної клініки, про наявність підготовчих курсів в університеті та можливість пройти військову підготовку; конкурсний відбір; про дозвіл одночасного подання документів на декілька спеціальностей в межах одного ВНЗу; про державне замовлення у цьому році.

     Підсумком зустрічі стало запрошення учнів на університетський День відкритих дверей, де кожен матиме можливість отримати відповіді на всі запитання. Крім того було досягнуто домовленість про подальшу співпрацю.

Іван Шемелинець
доцент кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook