Кафедра взяла участь у конференції трудового колективу

1 February 2017, 13:46
ауд.69,корп.1

1 лютого 2017 року науково-педагогічні працівники кафедри взяли активну участь у конференції трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету. Делегатами конференції від кафедри були Пригодій М.А., Ковальчук В.І., Рудик Я.М., Білан Л.Л., Витриховська О.П. і Яковлєва В.А.

 

Присутні делегати конференції трудового колективу з цікавістю прослухали доповідь декана гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарука В.Д. та задали йому запитання.

З великою увагою присутні прослухали виступ ректора С.М.Ніколаєнка, який підсумував зроблене за минулий рік та розповів про сучасний стан справ на факультеті та університеті.

В обговоренні і виступах делегати конференції відзначили досягнення та проблеми гуманітарно-педагогічного факультету та плани щодо майбутнього. Всі присутні відзначили вагомий внесок  керівництва факультету, університету та особисто декана у досягнення гуманітарно-педагогічного факультету.

Шляхом голосування делегати конференції трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету схвалили роботу декана та високо оцінили його внесок у розвиток факультету.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook