Кафедра бухгалтерського обліку і аудиту активно інформує потенційних вступників

October 30, 2016

 18 жовтня 2016 року доцентом кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Гуренко Т.О. було проведено зустріч з директором Алейніковою Валентиною Борисівною та учнями 11-А та 11-Б класів Еколого-природничого ліцею № 116, м. Київ.

Під час зустрічі учні вислухали детальну інформацію про НУБіП України, умови навчання на спеціальності «Облік і оподаткування», перспективи працевлаштування і міжнародні програми обміну між НУБіП України і університетами-партнерами.
Також бесіда була спрямована на ознайомлення майбутніх абітурієнтів з переліком інших спеціальностей та особливостями вступу до НУБіП України, які були в 2016 році. Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про економічні спеціальності в НУБіП України, зокрема «Економіка підприємства», «Облік і оподаткування» та інші неекономічні спеціальності. Також школярі цікавились культурно-масовою роботою та побутом студентів в Університеті.

Деякі школярі вже записалися на підготовчі курси до складання ЗНО в НУБіП України.
Загалом учні зацікавлені щодо вступу до нашого університету. В 2016 році за словами директора ліцею 42 % поступило до НУБіП України, з яких 2 особи на контракт, а всі інші на державну форму навчання. Ліцей готує випускників, які зацікавлені в отриманні вищої освіти і необхідної спеціальності для розвитку в майбутньому.
В кінці зустрічі з учнями та директором домовлено про надання постійної необхідної інформації щодо нових правил вступу та запрошення школярів на відвідування Дня відкритих дверей НУБіП України.

Тамара Гуренко,
доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook