На факультеті стартувала "Школа першокурсника"

August 10, 2016

10 серпня 2016 року розпочала свою роботу Школа першокурсника на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. Метою даної школи є  перспективне формування майбутньої професійно-орієнтованої, всебічно розвиненої особистості. Робота розпочалась з реєстрації учасників, загальна кількість яких склала 111 осіб, що становить 92 % від загальної кількості зарахованих студентів факультету на 1 курс 2016/2017 навчального року.

З вступним словом до студентів звернувся декан факультету Микола Доля, привітав всіх присутніх з успішним завершенням вступної компанії та представив своїх заступників: з навчальної і виховної роботи Юлію Рибалко, з спортивної і адміністративної роботи Петра Дрозда, з виробничих питань Людмилу Ющенко.

      Новоспечених студентів першого курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології вітав ректор Станіслав Ніколаєнко.  Звертаючись до першокурсників, Станіслав Ніколаєнко зазначив, що якісне навчання – запорука їхнього успіху. Ректор запевнив першокурсників, що вони навчатимуться у гарних умовах, з високою забезпеченістю матеріально-технічної бази лабораторій та високим якісним показником науково-педагогічних працівників. Також, ректор згадав, як сам проживав у гуртожитку №3, де зараз мешкають студенти факультету, і що залишились про нього лише хороші спогади. Насамкінець закликав першокурсників ставити високі цілі та покроково досягати їх, бути працелюбними і доброзичливими.

           З батьками першокурсників мав розмову проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який наголосив на важливості батьківської підтримки та своєчасного контролю студентів. Познайомив батьків з основними положеннями навчально-виховного процесу та структурою університету. 

         Співробітники кафедри культурології на чолі з завідувачем Іриною Майданюк ознайомили учасників школи з колективами художньої самодіяльності університету. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко  ознайомила студентів з особливостями навчально-виховного процесу в університеті, директор центру міжнародної діяльності Оксана Рябченко надала інформацію, щодо міжнародних навчальних програм та стажувань, Представники громадських організацій університету ознайомили з можливостями та реаліями студентського самоврядування, викладачі кафедри фізичного виховання надали інформацію, щодо наявності спортивних секцій та абонементних груп. Як результат, студенти виявили бажання приймати участь у спортивному флеш-мобі, грати в міні-футбол та стрітбол, а також пройшли відбір до різних колективів художньої самодіяльності.

Прес-служба факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook