Хіміки-органіки посилюють профорієнтаційну роботу у квітні!

April 19, 2016

      Зав. лабораторіями органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів Заєць Тетяна Іванівна зустрілася із учнями Калитянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Броварського району Київської області. Учні мали змогу особисто поспілкуватися та запитати про умови вступу і вимоги до навчання; дізнатися чому зможуть навчитися в університеті та де будуть працювати після отримання диплома.
        Заєць Т.І. розповіла детально про матеріально-технічну та науково-методичну базу, побутові умови. Школярі мали нагоду познайомитися зі структурою університету, його історією та сьогоденням.

          Велику увагу було приділено спеціальності «Агрономія». Майбутні абітурієнти із захопленням слухали про майбутні перспективи для агронома. Старшокласникам було роздано буклети і презентовано фільм про агробіологічний факультет. Чекаємо на випускників Калитянської загальноосвітньої школи у новому навчальному році!
        Доцент кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів Бухтіяров Віктор Кимович провів зустріч з гуртківцями лабораторії хімії Київського Палацу дітей та юнацтва. Учні були докладно проінформовані про історію та сьогодення нашого Університету. Вони були ознайомлені з умовами вступу до НУБіП України, одержали буклети вишу та його структурних підрозділів. Школярам було пояснено, чому саме наш Університет є дослідницьким, які це дає переваги в якості освіти, яку вони у нас зможуть одержати. Зацікавила учнів інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном.

         Доцент кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів Хижан Олена Ісаївна зустрілася із молодими співробітниками підприємства «Інтермед» міста Києва. Під час зустрічі співробітники були ознайомлені із спеціальностями, за якими здійснює підготовку Національний університет біоресурсів і природокористування України на заочному відділенні. Особливу увагу було приділено спеціальності «Агрономія», «Біотехнології і біоінженерія», «Харчові технології». Молоді люди із цікавістю слухали про сьогоднішні реалії потреб ринку праці України та майбутні перспективи для агрохіміка, біотехнолога, технолога харчової промисловості. Співробітникам було роздано буклети, презентовано фільм про агробіологічний факультет. Після перегляду фільму доцент Хижан О.І. відповіла на запитання про університет, факультети та кафедру органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів.

          Сподіваємось, що побачимо молодих людей в нашій Alma-mater у новому навчальному році!

Завідувач кафедри органічної, 
фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів
Нестерова Л.О.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook