Брат за братом: Типило Микола обирає факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК— за прикладом старшого брата
До лав майбутніх студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вже цієї вступної кампанії може долучитися ще один перспективний абітурієнт — Типило Микола, випускник Опорного навчального закладу Заводської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів, що на Тернопільщині. Юнак подав заяву до нашого університету зі спеціальністю "Харчові технології" як пріоритетом №1, чітко позначивши свій вибір і освітню траєкторію.
Цей крок Миколи має не лише глибоку внутрішню мотивацію, а й сімейне підґрунтя: його старший брат, Типило Володимир, цьогоріч успішно завершив навчання на бакалаврській програмі цього ж факультету. І тепер — продовжує освітній шлях у НУБіП, вже як вступник на магістерську програму.
Так вибудовується особлива традиція братів Типилів, які обрали свою професійну дорогу саме у стінах нашого університету. Микола зізнається, що досвід Володимира, атмосфера факультету та приклад наполегливої праці стали для нього не лише натхненням, а й доказом того, що мрії — досяжні.
«Я люблю ловити рибу, але ще більше — ловити нові знання. Впевнений, що в НУБіП зможу витягнути не один "трофей" у вигляді досвіду, друзів і професії, яка мені до душі», — з посмішкою ділиться Микола.
У вільний час хлопець захоплюється рибалкою, художньою самодіяльністю та футболом, любить командну гру, цінує цілеспрямованість і вміння чекати результату — як у спорті, так і в житті. Ці якості обов’язково допоможуть йому в навчанні, адже харчові технології — це не просто формули й лабораторії, це постійний розвиток, уважність до деталей і бажання працювати на користь суспільства.
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК — це платформа для сміливих ідей, наукових досліджень і креативного підходу до виробництва безпечної, якісної та сучасної харчової продукції. Ми раді, що Микола обрав саме нас і впевнено рухається в бік професійної реалізації.
Бажаємо Миколі Типилу успішного вступу та яскравого студентського життя разом із факультетом харчових технологій!
Володимир ВАСИЛІВ
завідувач кафедри процесів та
обладнання переробки продукції АПК