Майбутні юристи цікавляться анатомією тварин

3 October 2015, 23:20

   Нещодавно студенти юридичного факультету останнього року бакалаврату відвідали славнозвісний музей Анатомії НУБіП України, аналогів якому не існує в Україні та за її межами.
  Музей розташований на кафедрі анатомії тварин імені академіка В. Г. Касьяненка, яку очолює доктор ветеринарних наук, професор Мельник Олег Петрович, що і допоміг нашим студентам ознайомитись з експонатами цього унікального музею разом з кандидатом ветеринарних наук, доцентом Стегнеєм Миколою Михайловичем.
  Музей Анатомії налічує близько 1 000 експонатів, які завезені туди з усього світу. Деякі представлені позиції мають свою історію, як розповів нам Микола Михайлович, Київський зоопарк часто користується послугами факультету ветеринарної медицини та віддає своїх рідкісних тварин після їх смерті саме до цього музею. Оригінальність цього музею полягає в тому, що у більшості випадків відтворено буденне життя тварин, тому споглядати на інсталяції нашим студентам було особливо цікаво.
  Також коридори кафедри облаштовані так, що можна побачити міні музеї риб та птахів, які є вільному доступі для всіх студентів.
 Ще раз переконуємося, що наш університет є не тільки площиною для навчання, а й при бажанні – для саморозвитку, виховання, становлення людини, розвинення у всіх сферах суспільного життя.



наставник 2 курсу скороченого терміну
  Лідія Галайдюк
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook