Студентські наукові гуртки агробіологічного факультету прозвітували про проведену роботу й стали переможцями на університетському Фестивалі студентської науки

May 21, 2015

       12 травня звітували про проведену за рік роботу студентські наукові гуртки факультету. З презентаціями виступили старости гуртків – студенти магістратури і програми підготовки ОКР «Бакалавр». Цікаві доповіді, демонстраційні матеріали, питання слухачів показали живу й актуальну роботу наукових студентських гуртків.

Обласний семінар агрономів на дослідному полі кафедри

       15 травня, на Фестивалі студентської науки, який проводився в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 16 гуртків факультету були відзначені дипломами, два гуртки зайняли призові місця:

  • дипломом ІІ ступеня нагороджений гурток «Селекціонер-генетик», який діє на кафедрі селекції і генетики, керівник гуртка – доцент Ковалишина Анна Миколаївна, староста – студентка магістратури 1 року навчання Українець Олександра;
  • дипломом ІІІ ступеня нагороджений гурток «Землероб», який діє на кафедрі землеробства та гербології, керівник гуртка – доцент Косолап Микола Павлович, староста - студент магістратури 1 року навчання Предченко Євгеній.

 


Визначення запасів вологи в грунті
Виїздне засідання гуртка на  дослідному полі
Визначення забурєяненості сої
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook