Кураторська година зі студентами першого курсу ОПП «Менеджмент міжнародного бізнесу» про можливість паралельного навчання в Німеччині

April 30, 2024
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

  29 квітня 2024 р. наставник першого курсу 6 групи ОПП «Менеджмент міжнародного бізнесу», к.е.н., доц. Олександр Файчук в рамках кураторської години проінформував підопічних про унікальну можливість паралельного дистанційного навчання в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) в період з 1 вересня 2024 р. і по 14 березня 2025 р. Метою даного проекту неформальної освіти є підвищення привабливості навчальної пропозиції українських партнерських університетів для студентів, які навчаються в Україні. Наставник наголосив на тому, що під керівництвом досвідченого викладацького складу Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф студенти-учасники проекту матимуть можливість дізнатися про основні та складні теми в сільському господарстві, харчовій та аграрній галузі. Також Олександр Файчук звернув увагу студентів на основні критерії відбору, витрати та алгоритм реєстрації на віртуальний навчальний семестр.


 

Слід зазначити, що першокурсники виявили значний інтерес до даного міжнародного освітянського проекту, на що вказує кількість запитань, які було задано доповідачу наприкінці кураторської години.


Підготували:
к.е.н., доценти кафедри
Наталія КОВАЛЕНКО
і Олександр ФАЙЧУК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook