Відбулася чергова зустріч зі старостами академічних груп

April 25, 2024

   25 квітня 2024 року проведено старостат на факультеті аграрного менеджменту. Зустріч була зосереджена на питаннях організації освітнього процесу, академічної успішності студентів, підготовки до літньої екзаменаційної сесії, навчальної та виробничої практики.

   Заступник декана Лариса КАРПЕНКО звернулася до старост з вимогою необхідності стовідсоткового відвідування навчальних занять, дотримання діючих положень щодо організації освітнього процесу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
   Під час зустрічі проаналізовано успішність студентів за поточним семестром, окреслено шляхи покращення навчальної роботи, обговорено план виховних заходів на найближчий час, акцентовано увагу на важливості участі студентів у житті факультету.
   Заступник декана Людмила ЧОРНЕНЬКА зосередила увагу на графіку освітнього процесу, термінах початку екзаменаційної сесії, проходження літньої практики, дедлайнах подання договорів з виробничої практики. Заступник декана також наголосила на важливості постійної комунікації між старостами груп та адміністрацією факультету.
   Студентам в черговий раз наголосили на дотримання вимог документів, що регламентують академічну доброчесність, антикорупційні дії і дискримінації.
Старости груп мали можливість поділитися своїми думками щодо організації освітнього процесу, висловити побажання та зауваження.

Євгенія ТКАЧ
Староста 2 курсу 2 групи спеціальності 075 Маркетинг
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook