Конференція «М’ясний бізнес&соуси та приправи»

March 6, 2024

Керівники м’ясопереробних підприємств, директори з якості, технологи, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництва, лабораторій. А також дистриб’ютори, фахівці ритейлу, постачальники м’ясної сировини, технологій, інгредієнтів, обладнання та пакування.

У програмі конференції:
•Тренди ринку м'ясної продукції, соусів та приправ, заморожених напівфабрикатів.
•Інноваційні технології виробництва та пакувальні рішення.
•Грантова підтримка підприємств галузі.
•Кейс незламності: підготовка кадрів та досвід виходу на зовнішні ринки за умов широкомасштабного вторгнення.
•Розвиток сегменту стріт-фуд.
•Використання штучного інтелекту для просування м'ясної продукції.

Детальніше про подію
https://www.packaging.com.ua/content/u-ki-v-proyde-konferenc-ya-m-yasniy-b-znes-2024-2745


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook