НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «РОБОТА М'ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»



Normal
0


false
false
false







MicrosoftInternetExplorer4




14 вересня, середа

11:00 - 14:00


НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ


«РОБОТА М'ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»
Організатори: Національна асоціація "Укрм’ясо", Інститут продовольчих ресурсів НААН України, Національний університет харчових технологій,
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Місце проведення: павільйон №3, Малий конференц-зал


Робота м'ясної промисловості за роки незалежності України.

Інноваційні технології безпечних і якісних м'ясних виробів.

Доповідач: докт. техн. наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна


14 September 2016 14:00 року