Новий семестр – нові виклики, нові досягнення для 2 курсу спеціальності 126 Інформаційні системи і технології

9 February 2024, 15:52

     Виховна діяльність завжди вважалася та залишається необхідною складовою навчального процесу, і в даний момент, у період воєнних дій, її важливість є надзвичайно великою. Події, що розгортаються зараз, становлять серйозні випробування як для студентів, так і для викладачів.
     5 лютого 2024 року розпочався ІІ семестр 2023-2024 н.р. для студентів 2 курсу денної форми навчання спеціальності 126 Інформаційні системи і технології.
     Початок навчального семестру для куратора групи є відповідальним періодом, оскільки важливо стимулювати студентів до активного навчання, підтримувати їх у важких моментах та завжди бути на зв'язку.

Наставником академічної групи ІСТ-22016б Таїсією Саяпіною систематично проводяться зустрічі зі студентами.

     У перший день навчання провели обговорення ряду важливих питань, пов'язаних з початком навчального процесу. Особлива увага була приділена інформуванню студентів про необхідність дотримання алгоритму дій під час сигналу повітряної тривоги.


     8 лютого Таїсія САЯПІНА, як вихователь 10 гуртожитку разом із деканом факультету інформаційних технологій Оленою ГЛАЗУНОВОЮ та заступником Валентиною КОРОЛЬЧУК було проведено виховну зустріч зі студентами 10 гуртожитку, обговорено правила проживання в гуртожитку,було підняте питання щодо санітарно-епідеміологічної ситуації та наголошено на алгоритмі дій під час повітряної тривоги.


Таїсія Саяпіна, 
старший викладач кафедри інформаційних систем та технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook