Особливості організації навчання у весняному семестрі обговорили на зустрічі зі старостами та наставниками факультету аграрного менеджменту

February 2, 2024

   05 лютого 2024 р. на всіх факультетах та ННІ університету розпочинаються заняття весняного семестру 2023-2024 навчального року. З метою організації освітнього процесу на факультеті аграрного менеджменту була проведена координаційна зустріч адміністрації факультету зі старостами та наставниками академічних груп. 

   До учасників заходу звернувся декан Анатолій Остапчук, який закликав здобувачів освіти до стовідсоткового відвідування занять, дотримання всіма учасниками освітнього процесу алгоритму дій під час сигналу "повітряна тривога", суворого дотримання правил проживання в гуртожитку, постійній комунікації студентів з наставниками академічних груп та деканатом.
   Заступник декана Лариса Карпенко ознайомила старост та наставників із графіком освітнього процесу у НУБіП України на ІІ семестр 2023-2024 навчального року для студентів, відповідно до якого в очному форматі з 5 лютого навчатимуться студенти 1, 2 та 4 курсів бакалаврату, магістри 1 року навчання, у дистанційному форматі - студенти 3 курсу бакалаврату. Лариса Федорівна також звернула увагу на перелік заходів, що заплановані навчально-науковим центром виховної роботи та соціального розвитку, кафедрою фізичного виховання і закликала студентів активно приймати участь.
   Заступник декана Людмила Чорненька зазначила, які до занять можуть бути допущені лише ті студенти, які не мають фінансової та академічної заборгованості. Тому потрібно обов’язково виконати всі зобов’язання, передбачені умовами договору та  завершити ліквідацію академічної заборгованості. Також,  ознайомила учасників зустрічі з підставами надання та алгоритмом оформлення індивідуальних графіків навчання. 
   Важливим питанням для обговорення стала якість професійної підготовки випускників як один з найважливіших критеріїв, які враховуються при організації освітньої діяльності на факультеті. Так, для забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти, проводиться робота щодо дотримання сукупності етичних принципів та визначених законом правил, які встановлюють (визначають) засади академічної доброчесності. Загальні принципи, правила академічної доброчесності та етичної поведінки, якими мають керуватися здобувачі вищої освіти, наукові та науково-педагогічні працівники Університету під час навчання, провадження науково-педагогічної, творчої діяльності, відповідальність за порушення академічної доброчесності регламентуються Положенням про академічну доброчесність https://cutt.ly/LPtZexG.
   Наставники та старости стали активними учасниками діалогу під час заходу.
 
Бажаємо всім учасникам освітнього процесу мирного та продуктивного семестру!
 
Лариса КАРПЕНКО, Людмила ЧОРНЕНЬКА
заступники декана факультету аграрного менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook