Цифрова економіка: інструменти, моделі та методи – студенти, аспіранти та молоді вчені активно долучилися до XIV МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ЕКОНОМІКА, ТЕХНІКА, ОСВІТА»

October 27, 2023

 26 жовтня 2023 року відбулася XIV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ЕКОНОМІКА, ТЕХНІКА, ОСВІТА». Серед представлених секцій  "Цифрова економіка: інструменти, моделі та методи", координатором якої виступила кафедра економічної кібернетики. Дана секція привернула увагу багатьох учасників та гостей, що знайшло своє відображення в активній участі студентів та аспірантів в пленарному та секційних засіданнях протягом 26-27 жовтня.

Секційне засідання «Цифрова економіка: інструменти, моделі та методи» 26 жовтня розпочалося словами привітання від модераторів – Жерліцина Дмитра та Костенко Інни, які акцентували на важливості дослідження цифрової економіки в сучасних умовах.
Зображення, що містить текст, програмне забезпечення, знімок екрана, Веб-сайтАвтоматично згенерований опис
Зображення, що містить текст, Обличчя людини, знімок екрана, чоловікАвтоматично згенерований опис
Свиридченко Микита Сергійович був першим, хто виступив із доповіддю "Моделювання стратегії захисту криптовалютних активів". Він розглядав ключові питання стосовно безпеки криптовалют та викликів, які виникають через злами криптовалютних бірж.
Зображення, що містить текст, знімок екрана, програмне забезпечення, Мультимедійне програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис
Наступний доповідач, Рахнянський Дмитро Сергійович, представив аналіз "Кількісний аналіз та моделювання ефективності аграрних ринків". Дмитро детально розглядав особливості аграрного ринку України, зокрема, в контексті співпраці з країнами ЄС.
Захід був насиченим: після презентацій відбулося активне обговорення порушених тем. Учасники конференції вели діалог про безпеку криптовалют та виклики аграрного ринку. Секція завершилася на позитивній ноті, де багато ідей та думок було висловлено. Це підтвердило значущість подібних заходів для обміну досвідом між молодими дослідниками та експертами у галузі цифрової економіки.
Зображення, що містить у приміщенні, меблі, стіна, Офісна будівляАвтоматично згенерований опис Зображення, що містить у приміщенні, меблі, стіна, стілецьАвтоматично згенерований опис
 
Дмитро Жерліцин,
Професор кафедри економічної кібернетики,
Інна Костенко,
Старший викладач кафедри економічної кібернетики
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook