Запрошення на конференцію та проведення профорієнтаційної роботи, як основна мета візиту до Боярського фахового коледжу

October 9, 2023

   06 жовтня 2023 року з метою запросити студентів узяти участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній онлайн конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів», яку організовує кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 11 жовтня 2023 року, а також із метою проведення профорієнтаційної роботи серед випускних груп економічних спеціальностей щодо продовження їхнього навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України до ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» завітала старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Мар’яна Добрівська.

 
   Під час зустрічі студентів було поінформовано про показники й місця, які займає Університет у рейтингах серед ЗВО м. Києва та України, що свідчить про його визнання, а також про можливість підготуватися до здачі національного мультипредметного тесту, записавшись на консультативно-підготовчі курси на базі Університету, які проводяться безперервно впродовж року висококваліфікованими викладачами згідно з програмами Міністерства освіти і науки України.
 
    Доповідач детально розповіла про факультет аграрного менеджменту, зазначивши, що саме тут здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців із менеджменту та маркетингу. Також факультет аграрного менеджменту НУБіП України увійшов до 10 найкращих факультетів з менеджменту в рейтинзі відомого журналу Forbes. Серед можливостей, які постають перед здобувачами вищої освіти, слід також виокремити можливість отримати подвійний диплом університетів-партнерів на міжнародних освітніх програмах і проведення на постійній основі «Ярмарок професій», де студенти мають змогу більш детально почути про діяльність провідних компаній, громадських організацій, отримати поради стосовно працевлаштування, а також ознайомитися з відкритими вакансіями з можливістю працевлаштування.
 
   Студенти випускних груп економічних спеціальностей із цікавістю послухали інформацію щодо вступу та перспектив навчання в університеті, отримали змітовні відповіді на питання, які їх цікавили. По завершенню зустрічі більшість випуcкників виявила переконливі наміри й бажання продовжувати здобувати уже вищу освіту в стінах НУБіП України, зокрема на факультеті аграрного менеджменту.
   За сприяння в організації зустрічі було висловлено подяку та сподівання на плідну співпрацю завідувачу економічного відділення Ірині Леонідівні Семенюті, а також голові циклової комісії економічних дисциплін Людмилі Андріївні Алєксовій.
 
Вікторія Голік,
асистент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook