Кафедра інформаційних систем провела профорієнтаційну роботу

March 10, 2015
Фастівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

   6 березня 2015 року викладачами кафедри інформаційних систем факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Фастівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Фастівського району, Київської області (директор школи – Кібкало Л.В.).

   Викладачі ознайомили випускників з умовами вступу до НУБіП України на 2015-2016 навчальний рік, роздали профорієнтаційні матеріали. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про напрями підготовки та спеціальності, які можна отримати в НУБіП України. Зокрема презентовано факультет інформаційних технологій: школярі отримали буклети з відомостями про підготовку фахівців на факультеті.
 
 
  Школярам доведена інформація про тримісячні підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів: української мови і літератури, математики, біології, хімії, географії.
 
   Усіх учнів старших класів було запрошено відвідати університет, зокрема взяти участь у найближчому Дні відкритих дверей, що відбудеться 28 березня 2015 р.
 
 
Касаткіна Ольга Михайлівна,
старший викладач кафедри інформаційних систем
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook