ВИКЛАДАЦЬКИЙ КОЛЕКТИВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК ПОПОВНИВСЯ ДИПЛОМОВАНИМ ДОЦЕНТОМ

September 27, 2023
НУБіП України
     Рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України від 21 червня 2023 року та наказом Міністерства освіти та науки України № 1035 від 23 серпня 2023 року "Про рішення з питань присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань та внесення зміни до деяких наказів Міністерства освіти і науки України доценту факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Гудзенку Максиму Миколайовичу присвоєно вчене звання доцента кафедри процесів та обладнання переробки продукції АПК.
     27 вересня 2023 року на засіданні вченої ради університету, перед початком розгляду питань порядку денного, ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко вручив атестати доцента та професора науково-педагогічним працівникам, дипломи докторів філософії. Серед них викладач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Максим Гудзенко.
     Колектив факультету щиро вітає кандидата технічних наук Гудзенка Максима Миколайовича з присвоєнням вченого звання доцента, що стало його черговим досягненням на освітній та науковій ниві.
Бажаємо Вам не зупинятись на досягнутому, нових наукових звершень, подальших професійних успіхів, реалізації нових задумів та творчого натхнення!
Також зичимо Вам міцного здоров’я, незгасаючої енергії, благополуччя та сімейного затишку, ПЕРЕМОГИ І МИРУ!
 
Віктор Сарана
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook