ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М.Ф.ГУЛОГО ОЛЕНИ ЖУРЕНКО

15 September 2023, 0:00

      На виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» від 08.06.2023 р. № 581, та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на ветеринарному факультеті, 08.09.2023 р. на 2 парі, була прочитана відкрита лекція доктора ветеринарних наук, доцента кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Олени Журенко, з дисципліни «Фізіологія тварин» для студентів 2 курсу спеціальності «Ветеринарна медицина», на тему: «Травлення у шлунку жуйних». Лекція відбулась у дистанційному форматі на платформі Zoom.

На лекції були присутні відповідальна від ФВМ для здійснення контролю за якістю знань, доцент Бойко Н.І., заступник декана факультету ветеринарної медицини Жук Ю.В., завідувач кафедри доктор ветеринарних наук, професор Томчук В.А., професори Карповський В.І., Грищенко В.А., Калінін І.В., Калачнюк Л.Г., доценти Кладницька Л.В., Тупицька О.М., Криворучко Д.І.,  Цвіліховський В.І., ст. викладач Журенко В.В., аспіранти.
Наталія Іванівна оголосила про початок лекції та необхідність заповнення анкет оцінки лекції по закінченню.

      На лекції були розкриті питання: рефлекс стравохідного жолоба, мікроорганізми передшлунків та їх роль у травленні, значення ЛЖК, клітковини, моторика передшлунків, травлення у сичузі.

Після завершення лекції викладачі та студенти провели анонімне анкетування щодо оцінювання якості проведення лекційного заняття.
Лекція була прочитана на високому рівні із застосуванням сучасних методик та технічних засобів, була позитивно оцінена як співробітниками, так і студентами факультету.
Завідувач кафедри, професор Віктор Томчук

Доцент кафедри Олена Журенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook