Вступники ОНП «Облік і оподаткування» успішно склали фаховий іспит

August 16, 2023

 Наука ніколи не була і не буде закінченою книгою.

Кожен важливий успіх задає нові питання.

Будь-який розвиток виявляє з часом усе нові й глибші труднощі.

Альберт Ейнштейн

 

Формування наукової еліти є одним із пріоритетних напрямків діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України, в Програмою розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025» означено перспективи розвитку Університету, які тісно пов’язані з трансформуванням глобального розвитку світової освіти і науки її впливу на формування сфери знань, низкою загальнодержавних проблем макроекономічного характеру і внутрішніх чинників розвитку самого вишу.

З 16 серпня 2023 року відповідно до Правил прийому до аспірантури НУБіП України згідно графіка очного складання вступних екзаменів в умовах воєнного стану відбулися вступні іспити для абітурієнтів зі спеціальності 071 – Облік і оподаткування.

Головою комісії призначено д.е.н., професора, декана економічного факультету Анатолія Діброву, члени комісії: гарант освітньо-наукової програми «Облік і оподаткування» д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко, д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга, д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина, д.е.н., професор кафедри фінансів Юлія Негода.

За право бути здобувачем третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти змагались: Андрій Іваненко, Мирослав Молдован та Василь Овчарук.

Всі абітурієнти показали достатній рівень знань зі спеціальності 071-Облік і оподаткування і продовжуватимуть складати наступні іспити, що передбачені Правилами прийому до аспірантури НУБіП України згідно затвердженого графіка.

Побажаємо їм успіхів та сподіваємось, що вони достойно пройдуть цей шлях та поповнять велику університетську родину.

Любов Гуцаленко,

гарант програми

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook